Het NK Show Sterren is in aantocht!

geplaatst in: Nieuws | 0

Wij zoeken echte Show Sterren! Op zondagmiddag 20 maart staat het NK Show Sterren op het programma. Deelnemers tussen de 6 en 13 jaar oud rijden een pas de deux kür op muziek met zelfgemaakte outfits. De strijd om de titel ‘Nederlands Kampioen Show Sterren 2022’ wordt verreden op manege De Nieuwe Heuvel te Lunteren, het programma start om 14.00 uur.

De ‘shows’ worden door de deelnemers zelf samengesteld met een eigen thema en worden beoordeeld op kleding, muziek, originaliteit, synchroniteit en algemene indruk door niemand minder dan Febe van Zwambagt. De zilveren medaillewinnares van het EK U25 en lid van het KNHS Talenten Team wordt hierbij geassisteerd door Fleur Klapdeur van HiepHoi belevenissen. Ook aan broertjes & zusjes is gedacht, zij kunnen een unicorn schilderij knutselen en er vindt een kinderbingo plaats. Diverse teams zijn al flink aan het oefenen!

Ponyruiters tussen de 6 en 13 jaar die maximaal M2 gereden hebben (wedstrijdervaring is niet verplicht) en ook graag willen schitteren in de piste kunnen zich samen met hen vriend(in) opgeven via de website van het NK Dressuur: www.nk-dressuur.nl/showsterren/.

Word jij Nederlands Kampioen Show Sterren 2022? Schrijf je team snel in, er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar!