Inschrijving gesloten

Totaal Talent

Ben jij hét aanstormend talent van 2023? Geef je dan op voor deze leuke competitie van het NK Dressuur, Totaal Talent!

Op donderdag 25 mei keert de Totaal Talent’ competitie terug.
Tijdens deze competitie krijg je intensieve van super coaches en grote dressuurnamen. De zes beste deelnemers mogen deelnemen aan de finale op zaterdag 27 mei!

Hoe ziet deze dag eruit?

Als deelnemer word je in een groep ingedeeld waarna je samen vier verschillende trainingen gaat volgen.
Je volgt, samen met je paard of pony, een dressuurtraining bij Marten Luiten waar je alle fijne kneepjes van het rijden leert. Romy van Dijk- Froma gaat je alles uitleggen over een optimale voorbereiding voor een wedstrijd zodat je zonder spanning op pad kunt.
Als dressuurtalent krijg je misschien wel te maken met sponsoren. Maxime Osse leert je alles over de online promotie van sponsoren.
Jade Reinders van PhysioVan geeft je tips voor een gezonde levensstijl en ruiterfitheid.

De Coaches

Marten Luiten is in zijn periode bij de pony’s opgenomen geweest in het A-kader en is met verschillende pony’s Nederlands kampioen geworden. Na de overstap naar de paarden stond Marten met zijn toppaard Fynona bovenaan op de FEI World Ranking List bij de junioren en later ook bij de Young Riders. Door de prestaties op de EK’s is hij sinds 2020 lid van het KNHS Talententeam. In 2022 heeft hij tijdens het NK zowel de Young Riders als de U25 op zijn naam kunnen schrijven.

Marten Luiten – Fynona NK Dressuur 2021 © DigiShots
Maxime Osse Media training

Romy van Dijk – Froma, springamazone en tevens enthousiast gedreven coach combineert haar kennis, kwaliteiten en ervaringen op gebied van een totaal coaching programma speciaal ontwikkeld voor ruiters die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling zowel fysiek als mentaal.  Romy heeft samen met haar man een eigen fokkerij in de springpaarden met springstal in Blijham. Hier begeleid zij meerdere (internationale) ruiters door middel van haar coaching. Haar doel is om ruiters bewust te maken van de invloed van je eigen persoonlijkheid, presentatie, progressie, passie en prestatie. 

Maxime Osse is van jongs af aan al actief bezig in de paardensport. Na mijn Junioren en Young Riders- tijd ben ik met Navarro bij de senioren gestart. Hier hebben we mogen deelnemen aan internationale wedstrijden. Met als hoogte punt van onze wedstrijdcarrière een score van 65% in de Grand Prix! Ze is zeer actief op social media en gaat jouw hier alles over leren!

Jade Reinders is de sportieve en reislustige eigenaresse van PhyioVan. PhysioVan is een mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, mét extra aandacht voor de fitheid van ruiters. Ze zorgt voor een sneller herstel en meer ontspanning, balans en energie.

Wie kan er mee doen?
Ben jij tussen de 14 jaar en 25 jaar oud en rijd je wedstrijden in de klasse B t/m M2, dan kun jij met je paard/ pony inschrijven voor deze competitie! Er kunnen maximaal 48 combinaties meedoen, dus wacht niet langer en schrijf je nu in!

Programma

Op donderdag 25 mei van vindt de Totaal Talent plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur. In een groep van 4 rijdt je les bij Marten Luiten. In een groep van 8 neem je deel aan de clinics ruiterfitheid, social media en mentale training. Aan het einde van de dag worden de 6 finalisten bekend gemaakt. De finalisten krijgen een extra opdracht voor de finale die op zaterdag 27 mei plaats vindt in de hoofdpiste van het NK Dressuur. Aansluitend aan de finale zijn er verschillende clinics en showonderdelen gegeven door dressuur professionals!

Mentale training door Romy van Dijk- Froma
Ruiterfitheidtraining door PhysioVan

Prijzen

De winnaar mag zichzelf Totaal Talent van 2023 noemen en wint een privéles bij Marten Luiten. Verder zijn er leuke volgprijzen beschikbaar voor de finalisten.

Inschrijven:
Wil jij deelnemen aan deze competitie? Inschrijven kan via onderstaande button. Er kunnen maximaal 48 combinaties meedoen. De kosten voor deelname aan deze competitie zijn € 65,- per persoon, je mag maar met één pony of paard deelnemen.