EFO Totaal Talent

Ben jij hét aanstormend dressuurtalent van 2022? Geef je dan op voor deze leuke competitie van het NK Dressuur, EFO Totaal Talent!

Op woensdag 4 mei keert tijdens het NK Dressuur EFO Totaal Talent’ competitie terug.
Tijdens deze competitie krijg je intensieve begeleidingTalents en grote dressuurnamen. De zes beste deelnemers mogen deelnemen aan de finale op vrijdag 6 mei!

Hoe ziet deze dag eruit?

Als deelnemer word je in een groep ingedeeld waarna je samen vier verschillende trainingen gaat volgen.
Je volgt, samen met je paard of pony, een dressuurtraining bij Emmelie Scholtens waar je alle fijne kneepjes van het rijden leert. Romy van Dijk- Froma gaat je alles uitleggen over een optimale voorbereiding voor een wedstrijd zodat je zonder spanning op pad kunt.
Als dressuurtalent krijg je misschien wel te maken met sponsoren. Maxime Osse leert je alles over de online promotie van sponsoren.
Jade Reinders van PhysioVan geeft je tips voor een gezonde levensstijl en ruiterfitheid.

De Coaches

In 2007 werd Emmelie Scholtens opgenomen in het Rabo Talententeam. Emmelie kreeg nationale bekendheid door het met veel succes uitbrengen van jonge paarden in de Pavo Cup competities en succesvolle deelnames aan de Wereldkampioenschappen voor Jonge Dressuurpaarden, Wereldkampioenschapen in Tryon . Momenteel is zij opgenomen in het Olympisch Kader en zal zij ook deelnemen aan het NK Dressuur Gelderland.

Rijden bij Emmelie Scholtens
Maxime Osse Media training

Romy van Dijk – Froma, springamazone en tevens enthousiast gedreven coach combineert haar kennis, kwaliteiten en ervaringen op gebied van een totaal coaching programma speciaal ontwikkeld voor ruiters die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling zowel fysiek als mentaal.  Romy heeft samen met haar man een eigen fokkerij in de springpaarden met springstal in Blijham. Hier begeleid zij meerdere (internationale) ruiters door middel van haar coaching. Haar doel is om ruiters bewust te maken van de invloed van je eigen persoonlijkheid, presentatie, progressie, passie en prestatie. 

Maxime Osse is van jongs af aan al actief bezig in de paardensport. Na mijn Junioren en Young Riders- tijd ben ik met Navarro bij de senioren gestart. Hier hebben we mogen deelnemen aan internationale wedstrijden. Met als hoogte punt van onze wedstrijdcarrière een score van 65% in de Grand Prix! Ze is zeer actief op social media en gaat jouw hier alles over leren!

Jade Reinders is de sportieve en reislustige eigenaresse van PhyioVan. PhysioVan is een mobiele praktijk voor fysiotherapie en sportmassages, mét extra aandacht voor de fitheid van ruiters. Ze zorgt voor een sneller herstel en meer ontspanning, balans en energie.

Wie kan er mee doen?
Ben jij tussen de 14 jaar en 25 jaar oud en rijd je wedstrijden in de klasse B t/m M2, dan kun jij met je paard/ pony inschrijven voor deze competitie! Er kunnen maximaal 48 combinaties meedoen, dus wacht niet langer en schrijf je nu in!

Programma

Op woensdag 4 mei van vindt de EFO Totaal Talent plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur. In een groep van 4 rijdt je les bij Emmelie Scholtens. In een groep van 8 neem je deel aan de clinics ruiterfitheid, social media en mentale training. Aan het einde van de dag worden de 6 finalisten bekend gemaakt. De finalisten krijgen een extra opdracht voor de finale op vrijdag 6 mei die rond 16.00 uur plaats vindt in de hoofdpiste van het NK Dressuur. Aansluitend aan de finale zijn er verschillende clinics en showonderdelen gegeven door dressuur professionals!

Mentale training door Romy van Dijk- Froma
Ruiterfitheidtraining door PhysioVan

Prijzen

De winnaar mag zichzelf EFO Totaal Talent van 2022 noemen en wint een privéles bij Emmelie Scholtens. Verder zijn er leuke volgprijzen beschikbaar voor de finalisten.

Inschrijven:
Wil jij deelnemen aan deze competitie? Inschrijven kan via onderstaande button. Er kunnen maximaal 48 combinaties meedoen. De kosten voor deelname aan deze competitie zijn € 65,- per persoon, je mag maar met één pony of paard deelnemen. Er zijn geen stallen beschikbaar.

INSCHRIJVEN EFO TOTAAL TALENT
Social media training