Speedclasses en Totaal Talent: iedereen kan meedoen aan het NK Dressuur!

geplaatst in: Nieuws | 0

Het NK Dressuur โ€“ dit jaar van 25 t/m 28 mei op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo โ€“ maakt deelname voor iedereen mogelijk! Naast de spannende strijd om verschillende Nederlandse en KNHS-titels biedt het NK Dressuur dit jaar een sportief en interactief programma voor iedereen.

Interactief Strodorp met diverse speedclasses:
In het strodorp worden op vrijdag, zaterdag en zondag interactieve speedclasses georganiseerd. Deze leerzame speedclasses zijn voor iedereen gratis bij te wonen en duren maximaal 15 minuten.

De volgende speedclasses zijn oa. te volgen:

  • Hoe om te gaan met wedstrijdspanning?
  • Hoe werk ik aan mijn eigen fitheid?
  • Hoe weet ik welk hoofdstel geschikt is voor mijn paard?
  • Waar komt een maagzweer vandaan?

Het definitieve programma voor de speedclasses wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt! Inschrijven voor de speedclasses is niet nodig.

Donderdag: Totaal Talent
Donderdag staat in het teken van Totaal Talent. Onder leiding van vooraanstaande coaches zoals Marten Luiten, Romy van Dijk-Froma, Maxime Osse en Jade Reinders kunnen ruiters tussen de 14 & 25 jaar oud trainingen volgen. De beste 6 ruiters nemen deel aan de finale op zaterdag 27 mei. De winnaar wint een les van Marten Luiten en een sessie bij Romy van Dijk-Froma over de optimale voorbereiding voor een wedstrijd.

Vrijdag: 1e finaledag

Op vrijdag 26 mei vinden de eerste finales plaats in de hoofdring. In piste 2 wordt de Finale van Federatie Paardrijden voor Gehandicapten verreden.

Zaterdag: viering 100 jaar KNHS

Zaterdag 27 mei vieren we feest! Deze dag staat geheel in het teken van het 100-jarig bestaan van de KNHS. Deze dag wordt gezellig afgesloten met muziek en een drankje! Overdags zijn er clinics met Dinja van Liere, Rieky Jong en Tristan Tucker, en vindt ook de spannende finale van het Totaal Talent plaats!

Bekijk hier het programma van het NK Dressuur.

Tickets voor het NK Dressuur zijn nog verkrijgbaar en hier te koop.