Programma NK Dressuur bekend

geplaatst in: Nieuws | 0

Het Nederlandse Kampioenschap Dressuur wordt dit jaar georganiseerd op het KNHS-centrum in Ermelo. Anders dan voorheen duurt het jaarlijkse dressuurfestijn dit jaar drie dagen. Namelijk van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juli. Er is een tweede ring bijgekomen zodat het programma nog meer sport bevat!

Vrijdag
Op vrijdag staat de landenproef voor Junioren, Young Riders én de Zware tour op het programma. Tevens zullen de Para-dressuurruiters hun individuele proeven rijden.

Zaterdag
Zaterdagochtend wordt in de hoofdring de laatste selectieronde voor het WK in Verden (vijf- en zesjarige dressuurpaarden) verreden. ‘s Middags zijn de finales van de KNHS-kampioenschappen ZZ Zwaar en Lichte Tour. Ook de Subli Cup voor vier-, vijf- en zesjarige dressuurpaarden vindt plaats op zaterdag.

Zondag
Zondag is de finaledag voor vele mooie rubrieken. Zowel de Junioren, Young Riders, Para-dressuurruiters als de deelnemers aan de Zware Tour zullen deze dag strijden om de titel Nederlands Kampioen. Tevens is er het KNHS Kampioenschap voor de U25-ruiters.

Kortom; een goed gevuld programma met voor ieder wat wils. Bekijk hier het programma.