Indy van de Beeten uitgeroepen tot EFO Totaal Talent

geplaatst in: Nieuws | 0

Afgelopen woensdag deden 28 deelnemers op het NK Dressuur mee aan het eerste onderdeel van de competitie EFO Totaal Talent. De zes beste deelnemers namen het vandaag tegen elkaar op in de finale. De overwinning ging naar Indy van de Beeten, zij werd uitgeroepen tot EFO Totaal Talent.

De 16-jarige Indy reed met haar paard King Kayrac (v. Glamourdale). Het duo komt uit in de klasse M1. Naast de titel won de amazone uit Hierden een privéles bij Emmelie Scholtens, een EFO paardenverzekering tot 1 januari 2023 en een wedstrijdsjabrak van EFO.

Intensieve begeleiding
Deelname aan deze competitie was mogelijk voor ruiters/amazones tussen de 14 jaar en 25 jaar oud die wedstrijden rijden in de klasse B tot en met M2 met een paard of pony. Woensdag kregen de deelnemers in groepjes intensieve begeleiding van Emmelie Scholtens bij het rijden, gaf Romy van Dijk-Froma mentale training, Maxime Osse vlogtraining en Jade Reinders een training ruiterfitheid.

Finale-onderdelen
De finalisten kregen een opdracht: het maken van een video met de meegekregen tips van Maxime Osse. Die video’s waren tijdens de finale in de hoofdring te zien op het grote scherm. Overige finale-onderdelen waren rijden en ruiterfitheid.

Finalisten
Naast winnares Indy van de Beeten waren de overige finalisten Nils Ekkerman (19) met Natural Feeling, Madelief van de Put (21) met Mei yin Reikja, Fleur Timmermans (19) met Jelly V, Claudine Timmermans (21) met Misteryguest en Raiza Hendrix (18) met Magic-Raisa VZ. Deze vijf wonnen een wedstrijdsjabrak van EFO.

EFO Totaaltalent NK Dressuur 2022 © DigiShots
EFO Totaaltalent NK Dressuur 2022 © DigiShots
EFO Totaaltalent NK Dressuur 2022 © DigiShots