Een verblijf in het gerestylede Hotel & Congrescentrum Mennorode staat garant voor puur genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe nabij het pittoreske Elspeet.

Bij Mennorode verblijft u in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Hotel & Congrescentrum Mennorode beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele eenpersoonskamers tot luxe premium kamers.

Alle standaard kamers zijn voorzien van comfortabele stoelen, bureau, gratis Wi-Fi, comfortabele boxspringbedden, badkamer en een nieuw Flatscreen. Inchecken kan iedere dag vanaf 15:00 uur, eventueel kunt u uw baggage eerder achter laten. In het hotel zijn honden welkom, u dient dit bij uw reservering wel aan te geven.

In het Grand Café “De Schaapskooi” en het restaurant “De Eetzael” kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het mooie uitzicht. Voor een goed glas wijn of een Veluws biertje kunt u genieten in de Bar Lounge.

Aanbieding

Speciaal voor bezoekers van het NK bieden wij gedurende het NK dressuur 10% korting aan op uw verblijf bij Hotel & Congrescentrum Mennorode.

Reserveren met korting kan via deze link of via de website www.mennorode.nl. Graag bij reservering via de website de code NKdressuur vermelden.