Een verblijf in het gerestylde Hotel & Congrescentrum Mennorode staat garant voor puur genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe nabij het pittoreske Elspeet.

Bij Mennorode verblijft u in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Hotel & Congrescentrum Mennorode beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele eenpersoonskamers tot luxe premium kamers.

Alle standaard kamers zijn voorzien van comfortable stoelen, bureau, gratis WIFI, comfortabele boxspringbedden, kussen keuzemenu, badkamer, Wifi en een nieuwe Flatscreen. Inchecken kan op ieder gewenst moment en uw hond is eveneens welkom.

In het Grand Café “De Schaapskooi” en het restaurant “De Eetzael” kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het mooie uitzicht. Voor een gloed glas wijn of een Veluws biertje kunt u genieten in de Bar Lounge.

Aanbieding

Speciaal voor bezoekers van het NK bieden wij gedurende het NK dressuur 10% korting aan op uw verblijf bij Hotel & Congrescentrum Mennorode.
Reserveren kan per telefoon op 0577 – 498 111 of via de website www.mennorode.nl. Graag bij reservering NK Dressuur vermelden.