Een verblijf in het gerestylede Hotel & Congrescentrum Mennorode staat garant voor puur genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe nabij het pittoreske Elspeet.

Bij Mennorode verblijft u in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Hotel & Congrescentrum Mennorode beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele eenpersoonskamers tot luxe premium kamers.

Alle standaard kamers zijn voorzien van comfortabele stoelen, bureau, gratis Wi-Fi, comfortabele boxspringbedden, kussen keuzemenu, badkamer en een nieuw Flatscreen. Inchecken kan op ieder gewenst moment en uw hond is eveneens welkom.

In het Grand Café “De Schaapskooi” en het restaurant “De Eetzael” kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het mooie uitzicht. Voor een goed glas wijn of een Veluws biertje kunt u genieten in de Bar Lounge.

Aanbieding

Speciaal voor bezoekers van het NK bieden wij gedurende het NK dressuur 10% korting aan op uw verblijf bij Hotel & Congrescentrum Mennorode.

Reserveren met korting kan via deze link of via de website www.mennorode.nl. Graag bij reservering via de website de code NKdressuur2018 vermelden.