Win een overnachting bij Hotel & Congrescentrum Mennorode

geplaatst in: Nieuws | 0

Iedereen die voor 1 mei 2019 zijn of haar entreeticket voor het NK Dressuur Gelderland koopt maakt kans op een overnachting bij Hotel & Congrescentrum Mennorode, gelegen nabij het pittoreske Elspeet. Het hotel is gelegen in de bossen van de schitterende Veluwe en laat gasten genieten van pure rust. Mennorode beschikt over 172 comfortabele ingerichte hotelkamers, variërend van comfortabele tweepersoonskamers tot luxe premium kamers.

Alle standaard kamers zijn voorzien van comfortabele stoelen, bureau, gratis Wi-Fi, comfortabele boxspringbedden, kussen keuzemenu, badkamer en een nieuw flatscreen. Inchecken kan op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur en honden zijn welkom.

In het Grand Café “De Schaapskooi” en het restaurant “De Eetzael” kun je terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer geniet je van het mooie uitzicht. Voor een goed glas wijn of een Veluws biertje kun je terecht in de Bar Lounge.

Winactie
Koop jij voor 1 mei jouw entreeticket voor het NK Dressuur Gelderland, dan maak jij dus kans op een gratis overnachting op deze prachtige locatie voor 2 personen! Klik hier voor meer informatie over het hotel en de omgeving. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.