Veiligheid voorop met ThemaScan

geplaatst in: Nieuws | 0

De organisatie van NK Dressuur doet er alles aan om deelnemers en medewerkers te beschermen tijdens het evenement.
Naast de gezondheidstest zal ThemaScan zich met haar nieuwste innovaties presenteren, de Pax.

De Pax omvat een serie van toegangscontrole systemen d.m.v. IR-schermen met alarm. Door de thermische gevoeligheid kunnen de kleinste temperatuurverschillen worden gemeten. De camera kan worden ingesteld op een alarmwaarde en geeft een visuele/akoestisch alarm als deze temperatuur wordt overschreden. Dankzij de contactloze (niet-invasieve meetmethode) kunnen personen met een verhoogde temperatuur en ontbrekende mond- en neusbescherming snel worden geรฏdentificeerd, en individuelen kunnen dan specifiek worden onderzocht door medisch personeel.

De Pax serie heeft een diversiteit aan uitvoering van de scan waardoor de toepassing van de scan eindeloos is. Naast het NK Dressuur wordt de scan ook gebruikt in de horeca, retail, onderwijs, sport en andere grote evenementen.

ThemaScan is onderdeel van Sensor BV te Drunen, dat zich richt op het totale productenpakket van thermografie. Door 25 jaar ervaring en gecertificeerd personeel weten zij wat u nodig heeft als het gaat om thermografie en warmtemeting. Tijdens het NK Dressuur zal de Pax bij de ingang staan. Hier zal iedere ruiter, groom en medewerker van het NK Dressuur die het terrein wil betreden worden gemeten op zijn/ haar temperatuur. Dankzij de bijdrage van ThemaScan kan het NK Dressuur op een veiligere en verantwoordelijkere manier doorgang vinden.