Ticketverkoop NK Dressuur van start

geplaatst in: Nieuws | 0

De strijd tussen de beste Nederlandse dressuurruiters en -amazones barst binnenkort weer los. Van donderdag 23 mei tot en met zondag 26 mei strijden de beste Nederlandse combinaties om de titels op het Nederlands Hippisch Centrum in Ermelo, dat gedurende die drie dagen in het teken staat van het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Geniet van absolute topsport en koop nu uw kaarten.

Op vrijdag staat de Grand Prix op het programma in de hoofdpiste, als ook de eerste onderdelen van de Young Riders, Para Dressuur, U25. In piste 2 rijden de Children, Junioren, Lichte Tour en het ZZ-Zwaar hun eerste onderdeel. De zaterdag staat in het teken van de kleine finales, met als hoogtepunt de Grand Prix Special en kür op Muziek van het ZZ-Zwaar, de Junioren en de Lichte Tour. Op zondag staat de Kür op muziek op het programma voor de Para Dressuur, Young Riders, U25 en Grand Prix. Het volledige programma en kaartverkoop vind je hier.

In de voorverkoop zijn de tickets € 2,- goedkoper dan aan de kassa, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Je koopt al een kaartje vanaf € 8,-, een passe-partout voor alle dagen, inclusief parkeerkaart, heb je al voor € 33,-. Dit jaar is het wederom mogelijke om vaste zitplaatsen te reserveren. Daarnaast kun je als je een zitplaats reserveert, een drankje halen aan de bar zonder dat je stoel door iemand anders wordt ingenomen. De prijs van de zitplaatsen is exclusief de drankjes aan de bar. Kosten hiervoor bedragen op vrijdag € 18,-, zaterdag € 22,- en zondag € 26,-.