The Ploegmakers KNHS NK Dressuur Ermelo

Theo Ploegmakers: “NK Dressuur slaat nieuwe weg in”

geplaatst in: Nieuws | 0

KNHS voorzitter Theo Ploegmakers over de vernieuwde Nederlandse Kampioenschappen Dressuur in Ermelo: “Wie het Nederlands Kampioenschap Dressuur mag organiseren weet zich verzekerd van deelname van topcombinaties op wereldniveau. Olympisch kampioene Anky van Grunsven gaf de aanzet en nu zijn ook de namen van Adelinde Cornelissen en Edward Gal bij een groot publiek bekend. En de dressuur is binnen de KNHS de meest populaire discipline.”

“Het NK Dressuur mag zich verheugen op een grote belangstelling van publiek en media. Het zal zeer druk worden. Voor de senioren en de pararuiters wenkt Olympisch perspectief. Voor de senioren is het NK de laatste observatiewedstrijd voor het EK in Aken. Dat onderstreept het belang van het evenement.”

“Met de organisatie slaat de KNHS een nieuwe weg in. Ons mooie Nationaal Hippisch Centrum is voor het eerst de plaats van handeling. In de tweede plaats is de organisatie in handen van het evenementenbureau V2 Facility, dat zich in de paardensport heeft geprofileerd bij grote evenementen als Indoor Brabant, het CSI Eindhoven, de KWPN Hengstenkeuring en het CSI Twente.”

“Een vernieuwd NK op ons vernieuwde centrum met een nieuwe organisator. Ik heb er alle vertrouwen in: het wordt een prachtig evenement. Met uw steun lukt dat zeker!”