Roelofsen Horse Trucks sponsor NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

Power prestatie en passie, dat is de slogan van de nieuwe sponsor van het NK Dressuur in Ermelo: Roelofsen Horse Trucks. Die slogan sluit naadloos aan bij de visie van het evenement. Het bedrijf uit het Overijsselse Raalte ontwikkelt al sinds 1987 op maat gemaakte transportoplossingen voor o.a. de paardensport.

Florianne Heijting, marketing en communicatie van Roelofsen, vertelt over de sponsoring: “Het NK Dressuur is een prachtig evenement waar we graag onze naam aan verbinden. We richten ons van oudsher meer op de springsport maar dressuur is ook een groot onderdeel van de hippische sport. Met deze samenwerking maken we duidelijk dat dressuurruiters ook bij ons terecht kunnen.”

Eén van de kampioenschappen is naar het bedrijf vernoemd. Heijting zegt hierover: “We ondersteunen al veel jeugdcompetities in de springsport. Dit zetten we door op het NK, het Junioren Kampioenschap zal onze naam dragen. Daar zijn we trots op!” Roelofsen zal tijdens het NK tevens in het promodorp te vinden zijn. Hun stand is een lust voor het oog met hun prachtige vrachtwagens.

Bezoek dus ook de stand van Roelofsen tijdens NK Dressuur dat plaatsvindt van 17 t/m 19 juli op het KNHS-centrum in Ermelo. Bestel je tickets via www.nk-dressuur.nl.