Roelofsen Horse Trucks Hoofdsponsor van het NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

Roelofsen Horse Trucks is de grootste carrosseriebouwer van Horse Trucks van Nederland en tevens één van de grootsten van Europa. De paardenauto’s staan bekend om hun kwaliteit en mogelijkheid tot maatwerk. Het bedrijf uit Raalte is al sinds 2015 één van de sponsoren van het NK Dressuur, maar dit jaar zijn ze tevens hoofdsponsor.

Ingrid Wilting, marketing en communicatie bij Roelofsen vertelt: ‘We zijn zichtbaar op veel springevents, maar we dragen de dressuursport ook zeker een warm hart toe. Zo zijn we vorig jaar gestart met de Roelofsen Dressuur Competitie voor de Subtop, welke sinds 2021 een KNHS-competitie geworden is. Helaas valt deze tot nu toe in het water door de Corona. Maar daarom is het extra mooi dat het NK Dressuur, al dan niet in aangepaste vorm, wel door kan gaan.”

Roelofsen Horse Trucks is rubrieksponsor van de Grand Prix, maar stelt daarnaast ook een extra prijs beschikbaar voor de junioren. De winnaar mag drie maand gebruik maken van een Roelofsen Parados, de 2-paards auto van Roelofsen.