Onori Team Challenge

geplaatst in: Nieuws | 0

Ook dit jaar wordt de Onori Team Challenge verreden tijdens het NK Dressuur Gelderland. De teams dienen te bestaan uit drie ruiters die ieder een proef rijden op Z1-, Z2- of ZZ-Licht niveau. Het team mag je zelf samenstellen; dus van verschillende niveaus of zelfs een pony-combinatie als teamlid. Een naam voor het team is nodig, dit mag eventueel een sponsornaam zijn.

De proef van mei 2019 wordt gereden en ruiters mogen alleen in hun eigen klasse starten. De proef dient uit het hoofd gereden te worden. Zowel het losrijden als het rijden van de wedstrijd is op zand. Met deze Team Challenge zijn geen winstpunten te behalen en paarden/pony’s die deelnemen dienen minimaal zes jaar te zijn. Het team met de hoogst gemiddelde score is de winnaar van de Onori Team Challenge. De prijsuitreiking (te paard) voor de drie beste teams vindt plaats tijdens de pauze van Lichte Tour Kür op Muziek. Alle teamleden van het winnende team ontvangen een waardebon t.w.v. € 100,- van The Luxury Gift.

Let op! De Team Challenge wordt dit jaar op zaterdag verreden in plaats van de gebruikelijke zondag. Je schrijft je dus in voor de Onori Team Challenge op zaterdag 25 mei. In totaal kunnen er negen team deelnemen aan deze wedstrijd.

Inschrijven kan hier, vanaf woensdag 17 april 10.00 uur.
Deelname bedraagt € 50,- per team.