NK Dresuur live te zien via Live-Sport.tv

geplaatst in: Nieuws | 0

In verband met de huidige Covid-19 maatregelen hebben V2 Facility, KNHS en
Live-Sport.tv de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat paardensport-liefhebbers toch kunnen genieten van het NK Dressuur.

De zondag is al uitverkocht en voor zaterdag zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar..

Het volledige vierdaagse programma wordt via Live-Sport.tv uitgezonden. Liefhebbers kunnen al vanaf €5,50 een online ticket kopen om het NK Dressuur te bekijken. Tevens is er een mogelijkheid om een online Passe-Partout te bestellen, waarmee je maar liefst 50% korting krijgt en vier dagen toegang hebt tot het NK Online.

Het belooft een spannende strijd te worden met een mooi deelnemersveld waaronder Edward Gal, Hans-Peter Minderhoud, Emmelie Scholtens en nog vele anderen.

Over Live-Sport.tv
Het Nederlands Kampioenschap Dressuur is de eerste wedstrijd op het nieuwe platform Live-Sport.tv. Live-Sport.tv is een nieuw concept van diverse ondernemers. Door deze unieke samenwerking neemt Live-Sport.tv zowel de live productie, content als (digitale) marketing over van de bond en/of de sportclub.

Live-Sport.tv wil aan de ene kant bonden en sportclubs de kans geven om samen verdienmodellen te creëren via live wedstrijden. Daarnaast wil Live-sport.tv het voor de sportliefhebber gemakkelijk maken om diverse sporten vanuit één platform te bekijken. Zo worden ook alle events van Enfusion (kickboksen) live uitgezonden via Live-Sport.tv

Website:                    www.Live-Sport.tv
E-mailadres:              sales@live-sport.tv