NK Dressuur kaartverkoop van start

geplaatst in: Nieuws | 0

Van donderdag 13 t/m zondag 16 juli wordt het KNHS-centrum in Ermelo omgetoverd tot de perfecte locatie voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Door het pensioen van Parzival, de verkoop van Diederiks Arlando en de goede resultaten van Hans Peter Minderhoud en Madeleine Witte-Vrees tijdens de Wereldbekerfinale is het voor het eerst sinds lange tijd niet duidelijk wie er met de titel naar huis gaat. Een extra spannende strijd dus in de Zware Tour om de kampioenstitel. Als dressuurliefhebber mag je deze sensationele titelstrijd echt niet missen. Wij zijn dan ook verheugd om bekend te maken dat de kaartverkoop vanaf vandaag van start gaat via de website!

Het programma staat boordevol prachtige sport. Donderdag gaat het evenement van start met de Pavo selecties van het WK Jonge Dressuur Paarden. Op de vrijdag kun je volop genieten van onder andere de Para Dressuur, eerste onderdelen van de ZZ-Zwaar, U25 en Lichte Tour. Ook zetten de combinaties een sterk staaltje dressuur neer tijdens de Kingsley Grand Prix. Zaterdag vinden er o.a. finales plaats van de Kür op Muziek op ZZ-Zwaar, Lichte Tour-niveau en Para dressuur. Zondag is een sensationele dag met een programma van enkel finales, zoals de finale van de Kingsley Kür op Muziek. Tevens wordt dan de finale gereden van de Triple V Team Dressuur. Bekijk het volledige programma hier.

Toegangskaarten
Vrijdag € 8,00
Zaterdag € 12,00
Zondag € 16,00
Passe Partout € 33,00

Vrijdag VIP-seat inclusief drankjes geserveerd € 75,- inclusief parkeerkaart
Zaterdag VIP-seat inclusief drankjes geserveerd €100,- inclusief parkeerkaart
Zondag VIP-seat inclusief drankjes geserveerd € 125,- inclusief parkeerkaart

KNHS-leden krijgen korting en mogen gratis parkeren. Zij kunnen een Passe Partout kopen voor €30,- inclusief parkeren voor alle dagen.

Bestel hier je kaarten.