NK Dressuur kaartverkoop van start

geplaatst in: Nieuws | 0

Van donderdag 26 t/m zondag 29 juli wordt het KNHS-centrum in Ermelo omgetoverd tot het toneel voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Als dressuurliefhebber mag je de spannende strijd tussen de combinaties voor de titels echt niet missen. Wij zijn dan ook verheugd om bekend te maken dat de kaartverkoop vanaf vandaag van start gaat via de website!

Het programma is gevuld met prachtige sport. Donderdag gaat het evenement van start met de Dressuur voor de Friese Paarden. Op de vrijdag kun je volop genieten van onder andere de Para Dressuur, eerste onderdelen van de ZZ-Zwaar, U25 en Lichte Tour. Ook komen de combinaties van de Grand Prix in actie. Zaterdags vinden er o.a. finales plaats van de Grand Prix en de Kür op Muziek op ZZ-Zwaar, Lichte Tour-niveau en Para dressuur. Het programma van de zondag bestaat uit enkel finales, zoals de finale van de Zware Tour Kür op Muziek. Bekijk het volledige programma hier.

Bestel via deze link je tickets. In de voorverkoop zijn de tickets € 2,- goedkoper dan aan de kassa.

Toegangskaarten

Vrijdag                                              € 8,-

Zaterdag                                           € 12,-

Zondag                                             € 16,-

Passe Partout           (incl. parkeerkaart)            € 33,-

Gereserveerde zitplaatsen

Voor het eerst is het mogelijk om zitplaatsen te reserveren. Deze stoelen zijn iets comfortabeler dan de normale stoelen. Deze vaste zitplaatsen maken het mogelijk om (tegen betaling) drankjes aan de bar te halen zonder dat je stoel door iemand anders bezet wordt.

Vrijdag                                              € 18,-

Zaterdag                                           € 22,-

Zondag                                              € 26,-

Bekijk hier de verschillende VIP-mogelijkheden.

Kaartverkoop NK Dressuur van start