NK Dressuur 2020 lanceert sportprogramma

geplaatst in: Nieuws | 0

 

NK Dressuur 2020 gaat plaatsvinden van 28 t/m 31 mei op het KNHS Centrum in Ermelo. Hiermee is het sportevenement de eerste observatiewedstrijd voor TeamNL voor de Olympische Spelen in Tokio dit jaar.

Tijdens het NK Dressuur wordt het Nederlands Kampioenschap voor Children, U25, Junioren, Young Riders, Senioren en Paradressuur verreden. De KNHS-kampioenschappen ZZ-Zwaar en Lichte Tour worden dit jaar ook weer verreden, evenals de observatiewedstrijd voor de Pony’s.

Wijzigingen

Er zijn enkele wijzigingen betreft de invulling van het programma van NK Dressuur doorgevoerd. Omdat tijdens de Olympische Spelen de medailles voor het teamresultaat worden verdeeld in de Special, rijden deelnemers van de Zware Tour de Special als eerste onderdeel. Daarnaast is er alleen op vrijdag 29 mei een tweede piste

De organisatie is weer in druk met de voorbereiding om de beste paarden en deelnemers van Nederland te ontvangen en tevens de jeugd te laten snuffelen aan een groots event. De input van onze poll op Facebook wordt momenteel verwerkt. De invulling van het showprogramma volgt later.

Ermelo

Dit jaar is het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo weer het strijdtoneel van deze wedstrijd, waarbij de beste ruiters van Nederland voor de titel rijden. Moedig uw idool aan tijdens deze dagen! U bent van harte welkom.

Het gedetailleerde programma vindt je hier.