Nieuw: Triple V Dressuur Team Challenge

geplaatst in: Nieuws | 0

Tijdens het NK Dressuur wordt dit jaar voor het eerst de Triple V Dressuur Team Challenge georganiseerd. Deze wordt op zondagochtend 17 juli verreden.

De Triple V Team Challenge is een wedstrijd in groepsverband. De teams bestaan uit 3 ruiters en ieder rijdt een proef op Z1, Z2 of ZZ-Licht niveau. Je kiest als ruiter zelf welke proef je wilt rijden. Alle variaties zijn mogelijk: je kunt dus een team hebben met alleen Z1 proeven of twee Z1 proeven en een ZZ-licht proef. De ruiters rijden de proef van de maand juli. Ruiters mogen een niveau hoger starten dan zij geklasseerd zijn en er mag één ponycombinatie deel uitmaken van het team.

De Triple V Team Challenge is niet voor winstpunten en paarden/pony’s moeten minstens 6 jaar oud zijn. Het team draagt een naam (mag een sponsor naam zijn) en het team met de hoogste gemiddelde score is de winnaar van de Triple V.

Inschrijfgeld bedraagt 50,- euro per team. Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door Triple V voor de 3 beste teams. Er is in totaal plaats voor 12 teams, dus ben er snel bij!

De inschrijving opent op maandag 23 mei aanstaande en verloopt via onze website.