Kingsley-Donadeo hoofdsponsor NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

De 2015-editie van de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur heeft met Kingsley-Donadeo een nieuwe hoofdsponsor. Het internationaal opererende bedrijf in zadels en schoeisel, gevestigd in het Noord-Hollandse Bergen, heeft zich voor drie jaar aan het dressuurfeest verbonden. Kingsley is producent van zadels en zadelpads. Donadeo is een exclusief merk voor jodphurs, sneakers en rijlaarzen.

Directrice Monica Koole: “Toen ik hoorde dat de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur dit jaar naar Ermelo verhuisde en de organisatie in handen kwam van V2 Facility was ik direct geïnteresseerd. Het KNHS-centrum is de perfecte plek voor dit mooie evenement.”

Kingsley’s ruiterteam zal ook vertegenwoordigd zijn op het NK met de combinatie Manon van Hylckama Vlieg (Poko Loko Stables) en haar paard Archibald (v. Krack C). Monica zegt hierover: “Het is natuurlijk extra leuk om leden van ons ruiterteam tijdens het NK aan de start te zien verschijnen. Zij rijden uiteraard met onze Kingsley zadels.”

Kingsley-Donadeo heeft getekend voor een driejarig hoofdsponsorpakket. Wat voor exposure krijgen de merken in ruil voor dit bedrag? De bescheiden 48-jarige onderneemster antwoordt: “Ik vind het leuk dat we prachtige prijzen weg mogen geven. We hebben sinds kort ook Donadeo sneakers; voor de gelegenheid gaan we speciale NK-sneakers ontwerpen! Uiteraard zijn we ook met een stand aanwezig. In de stand kun je met onze configurator je eigen jodphur, sneaker of rijlaars ontwerpen. Dat is een hele toffe ontwikkeling!”

Waarom vindt Monica dat bezoekers dit jaar absoluut het NK Dressuur moeten bezoeken? “Het dressuurevenement heeft zich absoluut vernieuwd. De beste ruiters en amazones van Nederland komen in actie en er is een prachtig strodorp. Daarnaast ligt het lekker centraal zodat het voor niemand écht ver rijden is. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit.”

De Nederlandse Kampioenschappen Dressuur vinden plaats van 17 t/m 19 juli op het KNHS-centrum in Ermelo.