Kaartverkoop NK Dressuur van start!

geplaatst in: Nieuws | 0

Deze zomer is het weer tijd voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Als dressuurliefhebber mag je dit echt niet missen! Want zeg nou eerlijk, wat is er nou beter dan samen met je vrienden genieten van alle Nederlandse toppers?

Van donderdag 14 t/m zondag 17 juli wordt op het KNHS-centrum in Ermelo het NK Dressuur georganiseerd. Het sfeervolle evenement staat garant voor spannende sport, entertainment en gezelligheid. De beste dressuurruiters en amazones van Nederland komen in actie en de paarden zetten hun beste beentje voor.

Het programma staat boordevol prachtige sport. Donderdag trapt af met de Young Riders en Junioren. Op vrijdag kun je genieten van bijvoorbeeld de Zware Tour of de U25. Daarnaast is er op zaterdag o.a. de finale van de selectie van het WK Jonge paarden. Als klap op de vuurpijl is zondag een echte finaledag en zullen de Olympische teams bekend worden gemaakt! Bekijk het volledige programma hier.

Toegangskaarten
Donderdag                                        €7,50
Vrijdag                                               €7,50
Zaterdag                                            €10,-
Zondag                                              €15,-
Passe Partout                                    €32,50

Daarnaast zijn er VIP-kaarten incl. drankjes te verkrijgen via deze link.

KNHS-leden krijgen korting en mogen gratis parkeren. Zij kunnen een Passe Partout kopen voor €30,- inclusief parkeren voor alle dagen.

Echte dressuurfanaten zijn er snel bij. Koop je kaarten hier!