Inschrijvingen NK Dressuur Gelderland

geplaatst in: Nieuws | 0

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei vindt het Nederlands Kampioenschap Dressuur Gelderland voor de vijfde keer plaats op het KNHS-Centrum in Ermelo. Alle klassen van de dressuursport komen aan bod, zoals de Zware Tour en Para Dressuur. Daarnaast komen ook de Friese paarden in actie tijdens de ‘Fryso Zadels Friese Paarden Dressuur en de Kür op Muziek’.

Op donderdag 4 april gaan de inschrijvingen open. Dit betekent dat er kan worden ingeschreven voor KNHS Kampioenschappen ZZ-Zwaar en Lichte Tour maar ook voor de rubrieken Children, Junioren, Young Riders, U25, Zware Tour en Para Dressuur. De inschrijving voor de observatie van de pony’s is reeds open.

Combinaties die zich willen inschrijven voor de rubriek ZZ-Zwaar dienen tweemaal een minimum score van 68% behaald te hebben in de klasse ZZ-Zwaar in de periode van 1 maart t/m 12 mei 2019. Voor deelname aan de Lichte Tour geldt hetzelfde: ook zij dienen tweemaal een minimum score van 68% behaald te hebben in de klasse Lichte Tour in de periode van 1 maart t/m 12 mei 2019.

Klik hier voor de reglementen.