Het Promodorp is ’t bezoeken waard

geplaatst in: Nieuws | 0

Nog zes weken en dan is het NK Dressuur Gelderland alweer in volle gang! Niet alleen de organisatie en ruiters die in de ring verschijnen bereiden zich voor op dit fantastische weerzien; ook standhouders trekken alles uit de kast om hun bedrijf, producten en diensten te presenteren in het Promodorp.

Provincie Gelderland, Eisma en Roelofsen zijn dit jaar hoofdsponsor en laatst twee genoemden zijn aanwezig met een stand. Voor leden heeft Eisma nog een leuke verrassing in petto. De aanwezige standhouders zorgen samen voor een veelvoud aan producten. Zo zijn er stands die kleding en accessoires aanbieden, gespecialiseerd zijn in zadels (zelfs voor het Friese paard) of stalbenodigdheden zoals afrastering, drinkbakken en machines presteren. Ook weer van de partij is Digishots, de huisfotograaf. De prachtige foto’s die ze ieder jaar weer weten te maken zijn ook nu weer te bestellen voor eigen gebruik.

Zoals je gewend bent is ook dit jaar weer een uitgebreid aanbod aan catering samengesteld: vele trouwe gezichten laten bezoekers weer genieten van een heerlijk belegd stokbroodje, een goed gevulde zak snoep of vers fruit. Voor ieder wat wils!

Benieuwd welke bedrijven er dit jaar allemaal zijn? Klik dan hier voor de volledige standhouderlijst.