Het aftellen is begonnen!

geplaatst in: Nieuws | 0

Het aftellen is begonnen; over precies 28 dagen openen de deuren van het KNHS-centrum in Ermelo voor het NK Dressuur 2015. Drie dagen lang is het KNHS-centrum het strijdtoneel van de nationale titels en worden er maar liefst zeven finales gereden.

V2 Facility
Bas Verhoeven en Lone Vonk van V2 Facility zijn de organisatoren achter dit driedaagse evenement. “Op het moment dat wij om de tafel zijn gaan zitten met de KNHS om invulling te geven aan het NK Dressuur, kwam bij mij de herinnering te boven aan het NK in Nijmegen. Dat gevoel, die beleving, dat proberen wij neer te zetten in Ermelo. Het is natuurlijk fantastisch dat we op het terrein van de KNHS, de thuisbasis van de paardensport, zo’n mooi evenement kunnen verwezenlijken. We liggen momenteel goed op schema. We hebben een mooi programma dat we zo breed mogelijk hebben geprobeerd in te zetten voor het publiek en de ruiters. De inschrijvingen lopen goed. We hebben een mooi gevuld strodorp en mooie extra prijzen in de finale rubrieken. Kortom, we hebben het idee dat zowel ruiters als sponsors en standhouders enthousiast zullen zijn over deze nieuwe opzet”, aldus Bas Verhoeven.

Programma
Zoals gezegd vindt het NK Dressuur over 28 dagen plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juli 2015. Op de website www.nk-dressuur.nl is het programma terug te vinden. Belangrijk om te weten is dat er twee pistes zijn waarin gestreden wordt om de finaleplaatsen. Voor de Grand Prix-ruiters is het NK Dressuur een laatste meetmoment voor bondscoach Wim Ernes. Direct na de kür op muziek op zondagmiddag, geeft hij een persconferentie waarin hij zijn team afvaardiging bekend maakt voor de Europese Kampioenschappen in Aken. Op zaterdag 18 juli vindt er een Subli Cup wedstrijd plaats voor 4-, 5- en 6-jarige dressuurpaarden. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven. De laatste selectieronde voor de afvaardiging naar het WK Jonge Paarden in Verden vindt tevens plaats op deze zaterdag. Nieuw dit jaar is het kampioenschap U25. Ook de Para dressuur is prominent aanwezig tijdens het NK Dressuur. In vier grades wordt, verdeeld over drie dagen, gestreden om de nationale titels 2015.

Kaartverkoop
De organisatie heeft ervoor gekozen om het NK Dressuur zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. De prijzen zijn als volgt:

  • Toegangsbewijs (vrijdag 17 juli 2015)  –  € 7,50
  • Toegangsbewijs (zaterdag 18 juli 2015)  –  € 10,-
  • Toegangsbewijs (zondag 19 juli 2015)  –  € 15,-
  • Passe Partout (17/18/19 juli 2015)  –  € 27,50
  • VIP Seat inclusief drankjes (vrijdag 17 juli 2015)  –  € 75,-
  • VIP Seat inclusief drankjes (zaterdag 18 juli 2015)  –  € 100,-
  • VIP Seat inclusief drankjes (zondag 19 juli 2015)  –  € 125,-

Bestel je kaarten hier!

NK Dressuur 2015 Ermelo. Be there!