Helaas geen โ€˜liveโ€™ publiek bij NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

Over 9 dagen gaat het NK Dressuur van start. Van 4 tot en met 6 juni strijkt de Nederlandse dressuurtop neer op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Lange tijd is er naar gestreefd om publiek toe te staan tijdens het evenement in de vorm van een test-event. Helaas is vanuit overheidswege het testen voor toegang uitgesteld naar 9 juni. Dat maakt het onmogelijk om publiek in Ermelo te ontvangen. Het evenement wordt uiteraard wel live gestreamd.

Het NK Dressuur is voor de TeamNL ruiters een belangrijke wedstrijd richting Olympische en Paralympische Spelen. Voor de jeugdtop geldt dit evenement als belangrijke graadmeter voor het samenstellen van de selecties die straks afgevaardigd worden naar de diverse Europese kampioenschappen.

De arena in Ermelo zal helaas niet omringd worden door publiek, wel zal ervoor gezorgd worden dat de dressuurpiste een internationale uitstraling heeft. Chique tenten rond de piste en fraaie decoratie rond de ring zullen ervoor zorgen dat de combinaties zich optimaal kunnen voorbereiden op de andere belangrijke wedstrijden die komen.

De animo onder de deelnemers is erg hoog. Een kleine aanpassing in het programma was nodig om alle ruiters een kans te geven deel te nemen. klik hier voor het programma.

Alle rubrieken zijn online te volgen via Live-sports.tv