Glock Edward Gal NK Dressuur Sponsor Partner

Glock verbindt zich aan NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

Dit jaar wordt het NK Dressuur in een nieuw jasje gestoken. Na drie jaar verhuizen de Nederlandse Kampioenschappen van Hoofddorp naar het prachtige KNHS-centrum in Ermelo. Een frisse start voor het NK nieuwe stijl. Deze impuls zorgt ervoor dat nieuwe sponsoren zich aan het evenement willen verbinden. Glock is een van die nieuwe sponsoren, zij hebben getekend voor een partnership van een jaar.

Vandaag te lezen in De Paardenkrant

In Glock heeft de organisatie een gepassioneerde partner gevonden. Sinds januari 2012 zijn dressuurruiters Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en trainer Nicole Werner een meerjarig sponsorcontract aangegaan met de familie Glock. Op 16 mei jl. werd het geheel nieuw gebouwde GHPC Nederland, in Oosterbeek door het drietal in gebruik genomen. De basis van GHPC is gevestigd in Oostenrijk.

Waarom is Glock partner van het NK Dressuur geworden? Nicole Werner legt uit: “Hans Hendriks belde me met de vraag of de familie Glock interesse had om het ‘nieuwe’ NK te sponsoren. Na overleg met Kathrin Glock zijn we gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het ondersteunen van dit evenement van belang is voor de dressuursport.”

Team Glock kijkt erg uit naar de vernieuwde opzet op het KNHS-centrum. Werner vertelt: “Een succesvol NK is natuurlijk ook in het belang van onze paarden. Door het concours goed te organiseren en te zorgen voor bijvoorbeeld goede bodems en stallen kunnen we ook beter presteren. Daarnaast moet het NK weer sfeer krijgen en publiek trekken, net als vroeger in Nijmegen. Dat is goed voor onze sport en fijn voor de deelnemende combinaties. Hans Peter en Edward zullen zeker aan de start verschijnen. Wij zijn groot voorstander van het NK in Ermelo!”

Waarom zouden mensen het NK moeten bezoeken? Werner: “Er zal veel mooie sport te zien zijn. De Nederlandse dressuursport kent een groot aantal goede combinaties. De wedstrijd geldt ook als observatiemoment voor de EK eind Augustus in Aken. Maar het is natuurlijk ook geweldig om het aanstormend talent aan het werk te zien. Dat, in combinatie met de goede omstandigheden in Ermelo en sponsoren als Glock, kan enkel maar tot veel moois leiden.”

De Nederlandse Kampioenschappen Dressuur vinden plaats van 17 t/m 19 juli op het KNHS-centrum in Ermelo. Bestel je tickets hier.