Glock Horse Performance Center zet sponsoring NK Dressuur Gelderland voort

geplaatst in: Nieuws | 0

Dat het voor bedrijven interessant is om verbonden te zijn aan een kwaliteitsevenement als het NK Dressuur Gelderland, is wel gebleken uit de jarenlange sponsoren die het evenement heeft aan weten te trekken. GLOCK is één van die trouwe sponsoren en zet de samenwerking het komende jaar voor het derde jaar voort.

GLOCK, Kingsley, Roelofsen en Eisma; het zijn sponsoren die al drie jaar aan het sportevenement zijn verbonden. “Het is cruciaal om samen op te trekken en de kansen te pakken”, aldus Lone Vonk van V2 Facility. “Zo zijn we GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER zeer erkentelijk voor hun jarenlange partnerschap met het NK Dressuur. Zij zijn een belangrijke speler in de sport en het is geweldig om te zien dat zij ook op dit vlak verantwoordelijkheid nemen. Meerjarig, substantieel en goed voor beide partijen.”

Team GLOCK
GLOCK ruiters Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en trainer Nicole Werner vormen samen het ijzersterke dressuurteam van Team GLOCK. Sinds 2015 wordt in het Gelderse Oosterbeek topsport bedreven op de locatie van GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER Nederland.

GLOCK paarden op het NK Dressuur Gelderland
GLOCK’s Zonik verschijnt aan de start in de GLOCK Prijs die wordt verreden op vrijdag. GLOCK’s Johnson TN en GLOCK’s Voice zullen het de concurrentie ongetwijfeld moeilijk gaan maken in de Kinsley Grand Prix op vrijdag. Op zondag komen Hans Peter Minderhoud en GLOCK’s Johnson TN nogmaals aan de start, dit keer in de Kingsley Grand Prix.