GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER sponsort NK Dressuur 2022

geplaatst in: Nieuws | 0

Het NK Dressuur is verheugd dit jaar het GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER weer als één van de hoofdsponsoren te mogen verwelkomen! Team GLOCK is met ruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud al vele jaren van de partij en zij hebben al vele successen geboekt.

Hans Peter Minderhoud – Invictus NK Dressuur 2020 © DigiShots

Hans Peter verschijnt dit jaar met drie paarden aan de start en Edward is dit jaar als trainer van onder andere Hans Peter, maar ook bijvoorbeeld Emmelie Scholtens, actief. Ook GLOCK trainster Nicole Werner is van de partij. Uiteraard om Hans Peter te begeleiden, maar ook een aantal van haar andere leerlingen rijden op dit NK. 

GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER is de thuisbasis van ruiters Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Nicole Werner. 

Het in het Gelderse Oosterbeek gelegen GLOCK HORSE PERFORMANCE CENTER, biedt onderdak aan een collectie van top dressuurpaarden. Het ‘GLOCK stallions’ dekstation biedt een hele mooie collectie dekhengsten met zeer interessante pedigrees. 

Hengsten als GLOCK’s Dream Boy en GLOCK’s Toto Jr., staan hier ter dekking. Daarnaast heeft het GHPC nog enkele zeer talentvolle jonge hengsten in hun bestand, zoals bijvoorbeeld GLOCK’s Taminiau, GLOCK’s Kardam’s Whisper, GLOCK’s Victorio Grande en de jongste van het stel GLOCK’s Energy. Fokkers uit binnen- en buitenland weten hun weg inmiddels te vinden naar het dekstation van GLOCK. 

Klik hier om alle GLOCK hengsten te bekijken.