Finale KNHS-Pavo WK-selectie 5-jarigen: Governor aan kop

geplaatst in: Nieuws | 0

Totilas-zoon Governor met Adelinde Cornelissen behaalde vanmorgen in de KNHS-Pavo WK selectie voor jonge dressuurpaarden de hoogste score: 89.40%. De KWPN-hengst gaat daarmee aan de leiding en lijkt verzekerd van een startplek op het WK voor jonge dressuurpaarden, over twee weken in Ermelo.

Er gingen vanmorgen elf paarden van start in deze rubriek. De definitieve uitslag en bekendmaking van de geselecteerde paarden volgt pas vanavond. Dit omdat één deelnemer, Severo Jurado Lopez met Grand Galaxy Win (v. Apache) pas om 18.00 uur van start gaat. Hij rijdt vanmorgen nog op CHIO Aken en probeert zich daar te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Rio.

De voorlopige top zes bestaat, naast Governor, uit Great Lady TC (v. Bretton Woods) met Jeanine Nieuwenhuis (87.20), Guadeloupe-Beau (v.Bordeaux) met Kim  V.d. Velden – v.d. Muren (87,20), Glamourdale (v. Lord Leatherdale) onder Benjamin Maljaars (84.20), Gunner KS (v. Belissimo M) met Dana van Lierop (80.80) en Gamante D (v. Contango) met Jennifer Sekreve (80.00).

Foto: Digishots

Adelinde Cornelissen - Governor WK Selectie 5 Jarigen 2016 © DigiShots
Adelinde Cornelissen – Governor
WK Selectie 5 Jarigen 2016
© DigiShots