Eisma Horsemedia partner NK Dressuur

geplaatst in: Nieuws | 0

ERMELO – Eisma Horsesmedia, de uitgever van onder meer Dressuur Magazine, De Paardenkrant, Horses.nl, Bit, Bitmagazine.nl , is toegetreden tot de selecte groep partners van het NK Dressuur in Ermelo. Het totaal vernieuwde nationale dressuurkampioenschap vindt dit jaar voor de eerste keer plaats op het nieuwe Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Van 17 tot en met 19 juli strijden alle Nederlandse topcombinaties om de nationale titels in de Lichte Tour, de Zware Tour en alle Para-dressuurklassen en in alle Subtopklassen staan de KNHS-titels op het spel. De grote Nederlandse dressuurkampioenschappen krijgen op het schitterende Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een nieuw thuis. Eisma Horsesmedia ondersteunt dit initiatief, om een zelfstandig Nederlands dressuurkampioenschap tot stand te brengen, met groot enthousiasme. Middels bladen als De Paardenkrant, Dressuur en Bit en via de leidende websites Horses.nl en Bitmagazine.nl, zal Eisma Horsesmedia de grote groep dressuurliefhebbers informeren over het naderende NK Dressuur in Ermelo.

Eisma Horsesmedia bestrijkt met haar uitgaven de complete Nederlandstalige paardenwereld. Met het oog op het NK Dressuur is er een speciale rol weggelegd voor het blad Dressuur, het magazine voor ambitieuze dressuurruiters dat deels online verschijnt. Ook in de andere Eisma-uitgaven zal veel informatie verschijnen over het debuut van de Nederlandse dressuurkampioenschappen in Ermelo. Een primeur waar dressuurminnend Nederland reikhalzend naar uitkijkt.

Dit is de Dressuur Special die alle Paardenkrant abonnees vandaag ontvangen bij hun Paardenkrant.