Deelnemers KNHS Kampioenschap ZZ-Zwaar en Lichte Tour 2017 bekend

geplaatst in: Nieuws | 0

Na drie selectieweekenden zijn de deelnemers aan het KNHS-outdoorkampioenschap in de klassen ZZ-Zwaar en Lichte Tour bekend. Dit kampioenschap wordt van 13 tot en met 16 juli verreden in Ermelo. Deze dagen wordt ook het NK dressuur Zware Tour, U25, Young Riders, Junioren en para-dressuur verreden.

Voor het kampioenschap in de klasse Lichte Tour hebben 24 combinaties een startbewijs veroverd. Robin van Lierop met Finja, Ilse van Cranenbroek met Emerald S en Riccardo Sanavio met Dark President D&R kwamen hier als beste uit de bus na de selecties. Op de startlijst prijken straks nog heel veel meer bekende namen. Ook ruiters als Diederik van Silfhout, Patrick van der Meer, Danielle Heijkoop, Lynne Maas en Marieke van der Putten hebben zich geselecteerd.

Voor het kampioenschap in de klasse ZZ-Zwaar zijn 20 deelnemers geplaatst. Danielle Heijkoop met Daula II, Veronique Roerink met Flanell en Dinja van Liere met For Gribaldi hebben het beste gescoord in de voorselecties.

Ruiters die zijn geselecteerd moeten zich zelf online inschrijven. Een link daarvoor staat onderaan het overzicht geselecteerde ruiters.

Kijk hier voor een overzicht van alle geselecteerde combinaties

Bron: KNHS