Datum NK Dressuur 2020 is bekend!

geplaatst in: Nieuws | 0
NK Dressuur 2019 © DigiShots

 

Afgelopen editie van het NK Dressuur was weer uiterst geslaagd. Zo reisde, naast de beste ruiters én amazones van Nederland, oud-schaatser Erben Wennemars af naar het NK Dressuur. Zijn mentaliteit, enthousiasme, gedrevenheid en doorzettingsvermogen maakte hem de perfecte kandidaat om de seminar ‘Fit in de Sport’ te verzorgen.

In mei 2019 won Edward Gal voor de derde keer op rij de Nederlandse titel Zware Tour bij de senioren. Maar er waren meerdere deelnemers die hun titel prolongeerden. Zo won zowel Jeanine Nieuwenhuis als Thalia Rockx voor het  tweede jaar op rij goud. Jeanine Nieuwenhuis deed dat bij de U25 en Thalia Rockx bij de Young Riders.

EFO Totaal Talent

Verder kreeg het EFO Totaal Talent in 2019 voor het eerst handen en voeten, wat zeer goed onthaald werd. Tijdens de eerste editie van deze competitie werden jonge ruiters en amazones onder de hoede genomen van verschillende professionals. Ze kregen lessen, waarna ze aan de hand van het uitvoeren van enkele opdrachten getest werden. Emmelie Scholtens (Dressuurtraining), Laurens van Lieren (Mentale training), Danielle van Mierlo (social media) en Jade Reinders (ruiterfitheid) beoordeelden de jonge talenten. Demi van Nuys ging er met de titel vandoor.

De volgende editie van het NK Dressuur vindt plaats van 28 t/m 31 mei 2020.

 

Meer informatie? Kijk dan op www.nk-dressuur.nl