Als NK bezoeker met 10% korting naar het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

geplaatst in: Nieuws | 0

Voor bezoekers van het NK Dressuur is er dit jaar een speciale aanbieding geregeld bij het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Bezoekers krijgen gedurende het NK namelijk 10% korting op hun verblijf in dit prachtige hotel gelegen aan een mooi meer.

Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats waar u als bezoeker gratis gebruik van kunt maken. In de bar en het restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het betoverende uitzicht over het Veluwemeer vanaf het vernieuwde terras!

Alle standaard kamers zijn rookvrij, beschikken over koffie en thee faciliteiten, televisie en gratis WiFi. De badkamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet en ruime wastafel.

De comfort kamers beschikken over de zelfde basisfaciliteiten als de standaard kamers. Daarbij zijn deze kamers extra ruim, bieden leuke extra’s zoals een tijdschriftenpakket en flesje prosecco op de kamer maar bieden bovenal een prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

10 procent korting
Om van uw 10% korting te profiteren kun je per telefoon reserveren op +31 (0)341 356 464 of per e-mail naar hotel.amersfoort@postillionhotels.com.