Als NK bezoeker met 10% korting naar het Hotel & Congrescentrum Mennorode

geplaatst in: Nieuws | 0

Speciaal voor bezoekers van het NK Dressuur Gelderland is er dit jaar een speciale aanbieding bij het Hotel & Congrescentrum Mennorode, gelegen nabij het pittoreske Elspeet. Bezoekers krijgen gedurende het NK namelijk 10% korting op hun verblijf in dit hotel, dat zich midden in de bossen van de schitterende Veluwe bevindt.

Bij Mennorode verblijft u in een van de 172 comfortabel ingerichte hotelkamers. Laat u verrassen en geniet van de pure rust. Hotel & Congrescentrum Mennorode beschikt over diverse kamertypes, variërend van comfortabele eenpersoonskamers tot luxe premium kamers.

Alle standaard kamers zijn voorzien van comfortabele stoelen, bureau, gratis Wi-Fi, comfortabele boxspringbedden, kussen keuzemenu, badkamer en een nieuw flatscreen. Inchecken kan op ieder gewenst moment en uw hond is eveneens welkom.

In het Grand Café “De Schaapskooi” en het restaurant “De Eetzael” kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het mooie uitzicht. Voor een goed glas wijn of een Veluws biertje kunt u genieten in de Bar Lounge.

Aanbieding
Reserveren met korting kan via deze link of via de website www.mennorode.nl. Graag bij reservering via de website de code NKdressuur2018 vermelden.