EFO Totaal Talent

Ben jij hét aanstormend dressuurtalent van 2019? Geef je dan op voor de nieuwe competitie tijdens het NK Dressuur Gelderland, EFO Totaal Talent!

Op donderdag 23 mei wordt tijdens het NK Dressuur Gelderland een nieuwe competitie verreden, EFO Totaal Talent.
Tijdens deze competitie krijg je intensieve begeleiding in samenwerking met een aantal bekende YouTube kanalen van Go Social Talents en grote dressuurnamen. De zes beste deelnemers mogen deelnemen aan de finale op zaterdag 25 mei!

 

 

 

Hoe ziet deze dag eruit?
Als deelnemer word je in groepen ingedeeld waarna je samen vier verschillende trainingen gaat volgen.
Je volgt een dressuurtraining bij Emmelie Scholtens waar je alle fijne kneepjes van het rijden leert. Laurens van Lieren gaat je alles uitleggen over een optimale voorbereiding voor een wedstrijd zodat je zonder spanning op pad kunt.
Als dressuurtalent krijg je misschien wel te maken met sponsoren. Danielle van Mierlo leert je alles over de online promotie van sponsoren. Jade Reinders van Physio Van geeft je tips voor een gezonde levensstijl en ruiterfitheid.

Wie kan er mee doen?
Ben jij 14 jaar of ouder en rijd je wedstrijden in de klasse B t/m M2 dan kun jij je met je paard/ pony inschrijven voor deze competitie!

Beoordeling
Tijdens de trainingen wordt je per onderdeel beoordeeld. De zes deelnemers met de hoogste totaalscore mogen op zaterdagmiddag 25 mei deelnemen aan de finale in de hoofdring.
Aansluitend is de Kür op muziek avond van het NK Dressuur!

Eremateriaal / prijzen

1e prijs;
Privéles van Emmelie Scholtens
Gratis EFO paardenverzekering van tot 1 januari 2020 (Overlijdensverzekering met een Beperkte Ziektekostenverzekering)
Wedstrijdsjabrak EFO Paardenverzekering

2e prijs;
1 jaarabonnement Dressuurmagazine
Wedstrijdsjabrak EFO Paardenverzekering

3e t/m 6e prijs;
Wedstrijdsjabrak EFO Paardenverzekering

Inschrijven:
Wil jij deelnemen aan deze competitie?
Dan kun je je inschrijven via onderstaande button.
De kosten voor deelname aan deze competitie zijn €60,- per persoon. Je mag maar met één pony of paard deelnemen.

* Er zijn geen stallen beschikbaar

 


Over EFO

Het houden van paarden brengt veel risico’s met zich mee. EFO Paardenverzekering heeft veel mogelijkheden om je paard te verzekeren: betrouwbaar, betaalbaar en op maat. EFO is een onderlinge paardenverzekeraar en de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. EFO is er voor haar leden en heeft geen winstoogmerk. Als onderlinge verzekeraar vindt EFO persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen. Kijk voor meer informatie op www.efo.nl