Centraal in Nederland, op slechts 10 minuten van het centrum van Putten en direct aan het Veluwemeer vindt u Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.

Het hotel beschikt over een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. In de bar en het restaurant kunt u terecht voor een hapje en een drankje en bij mooi weer kunt u genieten van het betoverende uitzicht over het Veluwemeer vanaf het vernieuwde terras!

Alle standaard kamers zijn rookvrij, beschikken over koffie en thee faciliteiten, televisie en gratis WiFi. De badkamers zijn uitgerust met bad of douche, toilet en ruime wastafel.

De comfort kamers beschikken over de zelfde basisfaciliteiten als de standaard kamers. Daarbij zijn deze kamers extra ruim, bieden leuke extra’s zoals een tijdschriftenpakket en flesje prosecco op de kamer maar bieden bovenal een prachtig uitzicht over het Veluwemeer!

Aanbieding:

Speciaal voor bezoekers van het NK bieden wij gedurende het NK dressuur 10% korting aan op uw verblijf bij Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Reserveren kan per telefoon op +31 (0)341 356 464 of per e-mail naar hotel.amersfoort@postillionhotels.com.